‘5 sterren’ vegetarisch eten

image

Vorige week had ik geluk: ik was in een luxe 5 sterren hotel. De buffetten stonden overvol met lekkers. Maar wat als je vegetarisch wilt eten. Blijft er nog wel genoeg lekkers over, als je geen vlees of vis neemt?

Mijn ontbijt was letterlijk en figuurlijk een eitje. Keuze genoeg. Ei, omelet, muesli, broodjes, enzovoort.

Voor de lunch nam ik eerst tomatensoep, maakte ik een keuze uit een enorm saladebuffet en nam ik spinazierösti die vreemd genoeg met ei in plaats van aardappel was. Al met al ook weer lekker. Heel veel andere keuzes waren er overigens niet.

image

Bij het diner verviel drie kwart van de keuzes, bijna alles was met vlees of vis. Maar dan nog bleef er genoeg over. Vooraf nam ik rijstsoep met tomaten en olijf. Daarna gebakken spinazie met kaas. Vooral de gebakken spinazie was erg lekker. Daarna een stoofschotel met champignon en ui, friet, salade en versgebakken kaasbroodjes. Tot slot koos ik uit de tientallen extreem zoete toetjes.

Als kleine kanttekening: ik heb niet heel goed uitgezocht wat alle ingrediënten waren; of er bijvoorbeeld runderbouillon in de soep zat of zo. Desondanks was mijn conclusie: met zo’n grote keuze was het juist heel makkelijk om vegetarisch te eten.

Tip: mis geen recept meer en volg nu eetman.nl op Instagram 👍🏻

Related Posts

Leave a comment