Veggie festival 15, 16 en 17 juni in Amsterdam – voor in je agenda

Veggie festival 2018

Zin in lekker relaxen, verantwoord snacken? Wil je zien hoe anderen lekkere gerechten voor je koken? Muziekje er bij? Vast wel! Zet het Veggie festival dan maar alvast in je agenda. Het is van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni in de industriële Scheepsbouwloods van Amsterdam.

Veggie festival 2018

Wat is het Veggie festival?

Op het Veggie festival zullen elke dag ruim 15 unieke food experiences te beleven zijn onder het motto ‘bewust genieten’: van verrassende kleine foodtrucks tot inspirerende groentechefs. Wees verzekerd van kleurrijke groentegerechten, stoere veggie-burgers, mezzes, falafel, homemade lemonades, de nodige gin-tonics en speciaalbieren.

Naast het feit dat er vanzelfsprekend geen vlees en vis wordt geserveerd, zal Veggie festival zich ook op andere vlakken onderscheiden van andere festivals. Denk hierbij aan een maatschappelijk verantwoorde inrichting en inspirerende sprekers, die het Veggie-thema op vernieuwende wijze onder de aandacht zullen brengen.

Met verschillende soorten entertainment waaronder live muziek, gezellige terrassen en een fantastische huiskamer ambiance mikt Veggie festival op een breed publiek en wil het ook de vleeseter aansporen tot een gezellig dag je uit. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht, die vermaakt zullen worden in de kidscorner zodat alle ouders ongestoord kunnen genieten.

Meer weten?

Benieuwd naar de volledige line-up, alle details, hoe je kaarten kan kopen? Kijk dan op de web-site van het festival zelf.

Comments (2)

Goed bezig Joost. Wij hebben al eerder mogen genieten van jouw fantastische vegetarische kookkunsten

Dank je. In dit geval ga ik natuurlijk van andere mensen hun kookkunsten genieten.

Leave a comment