Home » Nieuws » Wow! 10.000 volgers op Facebook!

Natuurlijk gaat het niet om een magisch getal “10.000 volgers”, maar om de lol die ik heb aan het maken van dit blog. Lekker klooien om de web site weer wat mooier te maken. Toch is het gaaf: twee jaar geleden op nul begonnen en nu 10.000 mensen die Eetman.nl via Facebook volgen. Wow!

Het eerste stukje “het begint met beginnen” was op 4 april 2016. Ik ben gewoon gestart en heb onderweg al zoveel bijgeleerd. Hoe maak je een web site, hoe maak je hem vindbaar, hoe maak je een fatsoenlijke food-foto. Intussen heb ik tientallen lekkere vegetarische gerechten leren kennen.

Inmiddels is het een beetje routine geworden. Elke week weer een van de vele gerechtjes die ik op mijn verlanglijstje heb staan koken. Snel een foto er van maken, terwijl het gezin ongeduldig wacht op het steeds kouder wordende eten. En dan uiteindelijk aan tafel en er van genieten (meestal).

Maar ook na afloop weer aan de slag en alles netjes opschrijven in een mooi verhaal, dat ook nog te begrijpen moet zijn. Eigenlijk best veel werk allemaal. En wat dan de kers op de taart is: dat steeds meer mensen dat dan lezen, denken ‘hee wat lekker’ en er zelf mee aan de slag gaan.

10.000 volgers

Dus 10.000 volgers is maar een getal, maar ook een klein bewijsje dat het gewaardeerd wordt en extra motivatie om door te gaan. Bedankt allemaal!

Met dank trouwens ook aan mijn zoon die de foto “helemaal social media anno nu” gemaakt heeft. Ik had dat niet beter kunnen doen.

Facebook 10.000 volgers

Ook Eetman.nl volgen?

Volg jij toevallig Eetman nog niet via Facebook. Dat kan heel makkelijk via deze link. Of ben je meer een Instagrammer? Dan volg je gewoon deze link.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen