Home » Recepten » Salades » Saladerecepten

Zoek je een lekker saladerecept? Logisch want salades zijn heerlijk een makkelijk om te maken. Hier vind je alle vegetarische saladerecepten! Ik heb ze voor het gemak voor je opgedeeld in 3 groepen:

Meest gemaakte salades

Het ene recept maak ik vaker dan het andere. Meestal zijn dat de makkelijke en toch heel smakelijke recepten. Of gewoon omdat echt iedereen hier in huis ze heerlijk vindt. De lijst wisselt een beetje door de tijd, maar dit zijn de door mij meest gemaakte salades:

Witlofsalade met walnoten en oude kaas 950x500

Bijzondere salades

Sommige recepten springen er uit, als we hier in huis net wat meer tijd hebben om te koken. Ze zijn net wat meer werk of ze hebben bijzondere ingrediënten. Ik maak ze graag in het weekend bijvoorbeeld. Dit zijn voor mij de allerlekkerste salades:

Fruitsalade met kokos recept 950x500
Fruitsalade met kokos

Alle saladerecepten

Hieronder vind je alle saladerecepten op alfabet gesorteerd alle lekkere salades van Eetman.nl. Als je hier niets tussen vindt, dan weet ik het ook niet meer 😀.

Saladerecepten 800x800
Salade met abdijkaas en vijgen

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen