Home » Drinken » Milkshake recepten

Ben je ook een fan van milkshakes? Op deze pagina vind je al mijn milkshake recepten. Lekker makkelijk want dan kan jij voortaan ook zelf je eigen milkshakes maken. Dat scheelt weer een wandeling naar de snackbar.

Als milkshake-fan heb je vast in de snackbar al staan kijken hoe makkelijk het is om een lekkere milkshake te maken. Melk, ijs, wat siroop of nog leuker: echt fruit. Het liefste gebruik je natuurlijk een blender, maar met een staafmixer gaat het vast ook wel lukken.

Op deze pagina vind je wat extra inspiratie voor lekkere combinaties. Hieronder staan alle milkshakes op alfabetische volgorde. Zo kan het zeker niet meer fout gaan. Of misschien weet jij een nog betere combinatie? Die lees ik dan graag in de reacties terug.

Milkshake recepten

Aardbeien milkshake

Eén ding gaat dit recept niet oplossen: mijn tussenstops bij de McDrive op lange auto ritten. Heerlijk om met een aardbeien milkshake de reistijd te vullen. Maar ben je gewoon thuis, dan is het ook hartstikke leuk om zelf je eigen milkshakes te maken!

Milkshake recepten - Aardbeien milkshake 950x500
Milkshake recepten – Aardbeien milkshake 950×500

Apple pie milkshake

Amerika als culinair gidsland? Dat gaat mij nog even te ver. Maar toen ik van een collega hoorde dat hij in Amerika een ‘apple pie milkshake’ had gedronken. En dat het nog lekker was ook. Toen werd ik toch wel erg nieuwsgierig.

Apple pie milkshake jan 2021 950x500

Banaan vanille milkshake

Fast food liefhebbers opgelet. Deze banaan vanille milkshake is zo gemaakt en gewoon weer heerlijk. Haal de ingrediënten van te voren bij de supermarkt. Dan ben je zodra je trek krijgt niet meer dan een paar minuten bezig. Dat is nog eens fast food.

Banaan vanille milkshake maken 950x500

Chocolade milkshake

Wil je zelf een chocolade milkshake maken? Dit is heerlijke milkshake met superveel chocoladesmaak. Maak je de optionele slagroom met cacao erbij, dan is deze shake helemaal niet meer te weerstaan. Heerlijk!

Chocolade milkshake maken mei 2021 950x500

Citroen milkshake

Maak eens een citroen milkshake. Ik kwam op het idee, omdat ik al zoveel lekkere verse glazen citroenlimonade had gemaakt. Maar ook is citroen sorbet ijs een van mijn favorieten. De combinatie van het zuur van de citroen met wat zoets is gewoon erg lekker.

Citroen milkshake recept jun 2021 950x500

Espresso karamel milkshake

Ben je fan van IJskoffie? Dan moet je zeker deze heerlijke espresso karamel milkshake eens proeven. De combinatie van koffiesmaak en karamelsmaak is gewoon super lekker en dat maakt dit een perfecte shake! Gelukkig is hij ook makkelijk te maken.

Espresso karamel milkshake recept 950x500

Meer drankjes

Als je van milkshakes houdt, dan hou je waarschijnlijk ook wel van een lekkere smoothie, of een van de andere lekkere drankjes op eetman.nl. Kijk dan ook eens op de pagina met alle recepten voor dranken.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen