Home » Drinken » Banaan vanille milkshake

Fast food liefhebbers opgelet. Deze Banaan vanille milkshake is zo gemaakt en gewoon weer heerlijk, zoals eigenlijk alle milkshakes heerlijk zijn.

Belangrijk verschil met een milkshake van je snackbar is, dat je niet eens de deur uit hoeft als je de ingrediënten van te voren bij de supermarkt haalt. Daarna ben je dus, zodra je trek krijgt, niet meer dan een paar minuten bezig. Zo staat je banaan milkshake wel heel snel op tafel. Dat is nog eens fast food.

Bij de meeste milkshake recepten zou ik je adviseren het fruit eerst een tijdje in de koelkast te leggen. Doe dat niet met de bananen. De banaan wordt er minder goed van, maar ook ander fruit dat ik je koelkast ligt bederft daardoor.

P.s. Heb je geen blender, dan gebruik je natuurlijk gewoon een staafmixer.

Ingrediënten

Voor 4 kleine of 2 grote milkshakes

 • 250 milliliter vanille roomijs
 • 400 milliliter halfvolle melk
 • 1 zakje vanille suiker
 • 2 rijpe bananen

banaan vanille milkshake maken

In deze film zie je hoe makkelijk je deze milkshake kan maken. In de paragraaf onder de film vind je het recept stap voor stap.

Banaan milkshake maken

Benodigde tijd: 5 minuten

Zo maak je deze milkshake:

 1. Ijs, melk en suiker

  Doe het ijs in de kan van de blender. Voeg de melk en de vanillesuiker toe.

 2. Banaan

  Breek de bananen in stukken en doe die in de kan erbij.

 3. Blenden

  Zet de blender één minuut op de hoogste snelheid aan en na 1 minuut is je banaan vanille milkshake klaar.

Enjoy!

Banaan vanille milkshake maken vierkant hd

Meer recepten

Vind je de Banaan vanille milkshake lekker? Zoek je nog meer lekkere smoothies of milkshakes? Je vind ze op de pagina met alle milkshake recepten. Bijvoorbeeld de klassieke aardbeien milkshake, of de compleet gestoorde apple pie milkshake!

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen