0.0 van 0 stem
Home » Drinken » Banaan vanille milkshake

Met een lekkere milkshake kan je mij altijd wel blij maken. Des te beter dat je in vijf minuten al klaar kan zijn met deze banaan vanille milkshake. Heerlijk, zoals eigenlijk alle milkshakes heerlijk zijn.

Naar het recept

Belangrijk verschil met een milkshake van je snackbar is, dat je niet eens de deur uit hoeft als je de ingrediënten van te voren bij de supermarkt haalt. Daarna ben je dus, zodra je trek krijgt, niet meer dan een paar minuten bezig. Zo staat je banaan milkshake wel heel snel op tafel. Dat is nog eens fast food.

Bij de meeste milkshake recepten zou ik je adviseren het fruit eerst een tijdje in de koelkast te leggen. Doe dat niet met de bananen. De banaan wordt er minder goed van, maar ook ander fruit dat ik je koelkast ligt bederft daardoor.

P.s. Heb je geen blender, dan gebruik je natuurlijk gewoon een staafmixer.

Banaan vanille milkshake

0.0 van 0 stem
Course: Drinken, Milkshakes, Recepten
Totale tijd

5

minuten

Fastfood fans opgelet. Deze Banaan vanille milkshake is zo gemaakt en gewoon weer heerlijk, zoals eigenlijk alle milkshakes heerlijk zijn.

Ingrediënten

 • Voor 4 kleine of 2 grote milkshakes
 • 250 milliliter vanille roomijs

 • 400 milliliter halfvolle melk

 • 1 zakje vanille suiker

 • 2 rijpe bananen

Recept

 • IJs, melk en suiker
  Doe het ijs in de kan van de blender. Voeg de melk en de vanillesuiker toe.
 • Banaan
  Breek de bananen in stukken en doe die in de kan erbij.
 • Blenden
  Zet de blender één minuut op de hoogste snelheid aan. Heb je geen blender dan kan je hiervoor eventueel een staafmixer gebruiken.
 • Serveren
  Verdeel de banaan vanille milkshake over de glazen en doe in elk glas en rietje.

Recept video

Meer recepten

Vind je de Banaan vanille milkshake lekker? Zoek je nog meer lekkere smoothies of milkshakes? Je vind ze op de pagina met alle milkshake recepten. Bijvoorbeeld de klassieke aardbeien milkshake, of de compleet gestoorde apple pie milkshake!

Banaan vanille milkshake maken 800x800
Banaan vanille milkshake

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen