Home » Nieuws » 5 Leuke cadeaus voor food fans

Een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander bedenken is vaak best lastig. Soms kan je gewoon niets verzinnen. Daarom vind je hier 5 leuke cadeaus voor food fans.

Vind jij het ook vaak lastig te bedenken wat voor cadeau je aan iemand moet geven? Of gewoon voor jezelf, als je gevraagd wordt wat je graag wilt hebben. Uitzonderingen daargelaten hebben we vaak alles wat we echt nodig hebben al in huis.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kookfanaat of een liefhebber van lekker eten? Dan ga ik je helpen. Ik maakte een lijst met leuke cadeaus die ik zelf ook graag zou willen hebben. Zo help ik je vast aan een leuk idee.

5 Leuke cadeaus voor food fans - pannen

5 Leuke cadeaus voor food fans

Food fans zijn er in allerlei soorten. Eén ding hebben ze natuurlijk gemeen: ze houden van lekker eten. Daarom zullen ze onderstaande cadeaus vast leuk vinden.

  • Kookboeken – Ken je de Engelse uitdrukking “People who love to eat are always the best people” een mooie uitspraak uit een boek van Julia Child. Het boek zelf heb ik niet gelezen, dus dat zal ik je niet specifiek aanraden. Maar een beetje kookfan maak je natuurlijk blij met een mooi kookboek. Keuze genoeg!
  • Restaurant cadeaukaart – Gelukkig zijn de restaurants weer open en kunnen we weer lekker uit eten. Ik kreeg een tijdje terug een kaart van Restaurantcadeau en dat was hartstikke leuk. We gingen ermee naar mijn favoriete restaurant in Delft. Woon je ergens anders? Geen probleem want de kaart is bij duizenden restaurants van goedkoop tot duur in te wisselen.
  • Kookworkshop – Niemand is perfect en er valt altijd wat te leren. Dat geldt ook voor de kook fan. Geef eens een kookworkshop cadeau. Koken, iets nieuws leren, gezellig met de mede cursisten lekker eten. Er zijn allerlei soorten workshops, dus ook zeker een die bij jouw vriend of vriendin in de smaak zal vallen.
  • Justdiggit – Niet specifiek voor food fans, maar omdat dat toch “always the best people” zijn kan ik deze tip niet weglaten. Eén van de goede doelen waar ik graag aan bijdraag is Justdiggit. Ze vergroenen Afrika en helpen daarmee het klimaat en de Afrikaanse boeren. Een food fan kan je vast blij maken met een donatie namens hem of haar.
  • Pannen – De basis set met pannen heeft iedereen wel in huis. Maar er is altijd wat te dromen. Een pannetje specifiek voor kleine pannenkoekjes, een pan die in de oven kan worden gezet, een hele dikke gietijzeren pan om in te stoven. Twee ervan staan zelfs op mijn verlanglijstje terwijl ik al heel wat spullen (en helaas weinig kastruimte) heb.
5 Leuke cadeaus voor food fans - koken

Meer Eetman

Zo dat waren voor nu wel weer genoeg tips voor leuke kook cadeaus. Als food fan wil je nu vast wel weer zelf de keuken in. Kijk daarom rustig verder op Eetman bij alle lekkere recepten. Ook daar vind je vast wel wal leuks bij.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen