Deze tosti’s van pitabroodjes met mozzarella kan je makkelijk en snel maken. Je maakt ze met mozzarella, rode ui en gedroogde tomaten. Zo heb je in 10 minuten een heerlijke lunch. Pas op de broodjes zijn heerlijk, maar blijven extreem lang gloeiend heet.

Pitabrood mozzarella ui gedroogde tomaat recept

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 pitabroodjes
  • 1 kleine bol mozzarella
  • 1/2 potje zongedroogde tomaten in olie
  • 1/2 rode ui
  • vers gemalen peper

Pitabrood mozzarella ui gedroogde tomaat maken

Verwarm het tosti ijzer.

Snij de pitabroodjes overdwars doormidden. Besprenkel ze met wat van de olie.

Snij de mozzarella in plakken en verdeel die over de pitabroodjes.

Snij de ui in dunne ringen en verdeel die over de broodjes.

Leg een stuk of drie stukken gedroogde tomaat op elk broodje.

Maal wat verse peper er overheen.

Tot slot kan de bovenste helft van het pitabroodje er op gedaan worden.

Bak de broodjes in ongeveer 5 minuten in het tosti ijzer.

(Visited 51 times, 1 visits today)