Dit is het recept voor een van mijn favoriete desserts. Warme kersen met kaneeltoast en vanille-ijs is makkelijk om te maken en super lekker.
Naar het receptWeinig ingrediënten en simpel om te maken, dat is natuurlijk een fijne combinatie. Deze kersen met kaneeltoast zijn een goede afsluiter van een feestelijke maaltijd. Maar maak het gerust wat vaker. Gewoon als je net wat meer tijd om te koken hebt.
Wat ik er zo lekker aan vind is de combinatie van het koude ijs met de warme kersen. Maar ook de kaneel en de lekkere zoete kersensaus. Samen maken ze het dessert helemaal perfect.
Oorspronkelijk kwam ik dit recept tegen in een van mijn favoriete kookboeken: De Franse keuken van Joanne Harris en Fran Warde. Dat staat vol met lekkere gerechten.
Meer desserts
Vind je de warme kersen met kaneeltast en vanille-ijs lekker? Dan ben je vast ook wel benieuwd naar de andere recepten op eetman.nl. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina met alle vegetarische nagerechten.
[…] Warme kersen met kaneel toast en vanille ijs […]
[…] Warme kersen met kaneeltoast en vanille ijs […]