Home » Recepten » Ontbijt en lunch recepten

Op zoek naar ideeën voor een vegetarisch ontbijt, of een vegetarische lunch? Ik ben een grote fan van een uitgebreid ontbijt of een lekkere lunch. Als je net even wat meer je best doet, dan zit je tussen de middag aan een extra lekker broodje of zo.

Tijd dus voor een verzamelpagina met alle vegetarische recepten voor ontbijt en lunch. Allemaal lekker en allemaal zonder vlees of vis.

Hieronder vind je een overzicht van alle recepten voor een lekker ontbijt of een wat uitgebreidere lunch. Ik ben heel benieuw welke jullie de lekkerste vinden.

Alle ontbijt en lunch recepten

Broodjes

Het meest maak ik natuurlijk een lekker broodje. Hieronder staan mijn favorieten:

Desembrood met eiersalade en groenten recept 950x500

Tosti’s

Met een beetje fantasie maak je extra lekkere tosti’s. Iedereen houd ervan, dus hier heb je alvast wat goede ideeën:

Ontbijt en lunch - Vegetarische tosti recepten

Overige ontbijt of lunchrecepten

De recepten hieronder zijn niet in een hokje te plaatsen. Havermoutpap, simpel maar lekker. Engelse ontbijtjes, een van mijn grote favorieten. Of wentelteefjes die je zeker een keer moet proberen.

Ontbijt en lunch -Vegetarisch Engels ontbijt recept

Meer recepten

Vond je de vegetarische ontbijt en lunch recepten lekker? Dan ben je vast nog wel op zoek naar meer lekkere recepten. Op eetman.nl vindt je nog veel meer recepten, bijvoorbeeld op de pagina met vegetarische hoofdgerechten.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen