Home » Meer informatie » Adverteren op Eetman

Eetman staat open voor samenwerking met adverteerders. Er is daarbij voor ons één voorwaarde het belangrijkst. Het product of de dienst waarvoor geadverteerd wordt, moet aansluiten bij de overige inhoud van het blog.

Reclame moet interessant zijn voor de lezers, dus aansluiten bij de vegetarisch eten, lekker drinken, koken of dineren. Een geschikte reclame maakt het blog leuker voor de volgers en gaat over producten of diensten waar ik zelf ook enthousiast over ben.

De meest voor de hand liggende vormen van samenwerking, zijn gesponsorde artikelen, reviews, links naar andere websites, foto’s, Instastories, of advertenties. Maar neem ook gerust contact op over andere vormen van samenwerking.

Behalve dit blog is Eetman ook te vinden op:

Interesse in adverteren?

Heb je interesse in adverteren op Eetman? Stuur dan een bericht naar mijn email adres en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Adverteren op Eetman.nl

Kamer van Koophandel

Eetman staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66323193.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen