Rijpe bananen, slagroom, rietsuiker en speculaas. Meer heb je niet nodig voor deze Bananenmousse met speculaas. Een super makkelijk en super lekker dessert.
Naar het receptHet recept is een beetje een mix van een recept op globaladventure.com en een recept op Libelle-lekker.be. Ik denk dat ik een minuut of tien bezig was met de bereiding, dus dat stelt niks voor.
Daarna moet het een half uurtje in de koelkast staan, maar dat is natuurlijk geen probleem voor een dessert. Sterker nog, dat is juist makkelijk. Bij een diner maak je het van te voren. Later hoef je het dan alleen nog maar op te dienen.
Mijn advies. Ga het lekker op je gemak oplepelen met een zo klein mogelijk lepeltje. Of nog beter: schep de bananenmousse uit je glas met wat overgebleven speculaasjes. Heerlijk!
Meer desserts
Vind je de bananenmousse met speculaas lekker? Zoek je nog meer recepten die net zo lekker zijn? Kijk dan eens op de pagina met alle vegetarische nagerechten.