Dit is zo’n fijn door-de-weeks recept, dat je lekker snel even kan maken. De Courgette met zoete paprika en Halloumi is in twintig minuten klaar. Een minuut of tien om alles even voor te bereiden. Daarna is het bakken ook maar tien minuutjes werk.
Naar het receptAls je een beetje oplet, dan zie je dat inmiddels al meer recepten met Halloumi kaas op Eetman.nl heb gezet. Dat komt omdat ik het zo’n grappig product vind. Het leuke van Halloumi is dat het een soort feta-achtige kaas is, met het verschil dat je Halloumi gewoon met je gerecht mee kan bakken.
Na het bakken heeft de Halloumi een lekker bite en een beetje zoutig smaakje. Extreem gezond is het niet, maar het is wel een bron van eiwitten. Hoe dan ook: ik denk dat je het zeker eens moet proberen.
De rode peper kan je eventueel vervangen door versgemalen zwarte peper, maar ik zelf vind zo’n mooie rode peper toch leuker en lekkerder. Ik at er gekruide krielaardappelen bij, met mayonaise natuurlijk.
Meer recepten
Vind je de Courgette met zoete paprika en Halloumi kaas lekker? In dat geval ben je vast wel benieuwd naar de andere recepten op Eetman.nl. Kijk dan bijvoorbeeld ook eens op de pagina met vegetarische bijgerechten.
