Ben je ook een curry fan? Deze curry met jackfruit, bonen en paprika moet je zeker proberen. Hij is makkelijk te maken en staat na een half uurtje op tafel. Hij is ook perfect als je een milde, niet te pittige curry wil. Wil juist wel pittig, dan voeg je gewoon wat extra sambal toe.
Naar het receptVoor deze curry gebruikte ik weer één van mijn favoriete vruchten: de jackfruit. Of nog specifieker: een blikje Young Jackfruit. Als je de partjes daarin met een vork uit elkaar trekt, heb je een perfecte vleesvervanger. De structuur lijkt dan erg op vlees, terwijl de vrucht geen hele extreme smaak heeft. Hij neemt gewoon de smaak van de rode curry over.
Alle ingrediënten van deze rode curry kan je gewoon makkelijk in elke wat grotere supermarkt vinden. Je moet hem zeker een keer maken!
Meer recepten
Vind je deze rode curry met bonen en jackfruit lekker? Zoek je meer recepten met deze bijzondere vrucht Je vindt ze op de pagina met vegetarische hoofdgerechten, zoals deze hachee van jackfruit en bonen.
Was weer overheerlijk. Makkelijk om te maken en heel erg lekker