Heb je zin in pasta en niet veel tijd om te koken? Zet dan snel deze fusilli met champignon en paprika op tafel. Rode peper, uien en lekker veel kruiden maken het een smakelijke, goed gekruide pasta.
Naar het receptToen ik deze pasta voor het eerst kookte kwamen we pas laat in de middag thuis van een weekend weg. Geen tijd dus om lang te koken. Deze pasta met champignon en paprika was de oplossing. Makkelijk en toch heel lekker. Paprika, rode pepers, uien en kruiden. Niets moeilijks en het geeft toch een saus met veel smaak. Kortom, in no-time hadden we een heerlijke pasta op tafel staan.
Voor dit recept gebruik ik fusilli of spirelli, dat is van die pasta die er uit ziet als wokkels. Voordeel is dat de pastasaus er goed aan blijft plakken. Andere soorten pasta zullen ook prima smaken. Fusilli, farfalle, of penne lijken me voor dit recept wel het meest geschikt. Die pasta’s hebben net wat meer ‘bite’ dan bijvoorbeeld spaghetti.
Meer recepten
Vind je de Fusilli met champignon en paprika lekker? Op de pagina met vegetarische hoofdgerechten vind je nog veel meer lekkere pastagerechten. Of verzin zelf een recept. Bijvoorbeeld met een van de tips voor lekkere vegetarische recepten.
