Home » Nieuws » Happy-taart.nl, vegan en glutenvrij taart thuisbezorgd

Geen feest zonder taart! Tenminste, zo denk ik er over. Eet je vegan of glutenvrij? Dan heb ik goed nieuws voor je: wist je dat je in Nederland ook een vegan glutenvrije verjaardagstaart kan bestellen bij Happy-Taart.nl?

Komt er een verjaardag aan, dan kan je natuurlijk zelf de keuken in gaan en aan het bakken slaan. Dat kost heel wat tijd en je moet het ook maar kunnen. Dan is het heel wat makkelijker is om je taart te bestellen en thuis te laten bezorgen. Er is tenslotte al genoeg te regelen rondom een feestje. Gemak dient de mens.

Vegan en glutenvrij taart

Steeds meer mensen eten graag vegan. Een dieet waarbij niets dierlijks gebruikt is. Dat is bij het maken van taarten niet erg gebruikelijk. Bakken zonder bijvoorbeeld eieren, roomboter en melk is niet bepaald de norm.

Ook volgen tegenwoordig veel mensen een glutenvrij dieet. Ze verdragen geen gluten in hun eten en krijgen er problemen met hun darmen mee. Voor wie het niet weet: gluten zijn een soort eiwitten dat in veel graansoorten voor komt. Ook de in het in Nederland veelgebruikte tarwebloem bevat gluten. Lastig, want de meeste taartrecepten bevatten bloem als ingrediënt.

Gelukkig zijn er heel wat manieren om bijvoorbeeld ei, melk en bloem te vervangen. Toch is dat wel iets dat je even moet leren.

Happy-taart logo

Happy-taart.nl

Wil je een taart bestellen die uitsluitend vegan, glutenvrije en zelfs biologische ingrediënten bevat? Bij happy-taart geldt dat voor alles wat je er kan bestellen. Zo bestel je er ook bijvoorbeeld croissants en chocoladebroodjes.

Alles is geschikt zijn voor mensen die allergisch zijn voor gluten en caseïne, melkeiwitten en eieren. Het gebak is gemaakt met rijstmeel, biologisch, glutenvrij met een lage glycemische index en met zoetstoffen zoals agave, esdoorn, stevia, monniksfruit en erythritolsiropen.

De meest verkochte taart

Ben je benieuwd wat de meest bestelde taart is? Eigenlijk is het niet verassend, want eenhoorns zijn enorm populair bij kinderen in Nederland. Dus bestel nu en krijg de ultieme Eenhoorntaart thuisbezorgd!

Happy-taart - eenhoorntaart vierkant
Happy-taart Eenhoorntaart

Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen