Home » Nieuws » Holie Pizza, vegan en vegetarische catering

Pizza! Wie houdt er niet van? Er zijn maar weinig gerechten waar zoveel mensen fan van zijn. Mij maak je in ieder geval erg blij met een vers bereide pizza. Vooral als er een lekker knapperig korstje aan zit. Holie Pizza is gespecialiseerd in vegan en vegetarische catering. Je raadt het al: daarin spelen verrukkelijke verse pizza’s de hoofdrol!

Passie voor koken

Holie Pizza is het cateringbedrijf van Philipe en Jeroen. Twee voormalige IT-ers die niet langer dagenlang achter de computer wilden zitten. Ze gingen hun passie achterna: koken, maar dan wel duurzaam. De wereld een beetje beter maken met lekker eten! Vegetarisch en vegan eten past daar erg goed in. Je snapt dat ik daar ook enthousiast van wordt. Dat is immers ook de basis van Eetman: lekker eten waar je het vlees niet in mist.

Vegan en vegetarische catering - Holie Pizza pizza bakken Uitgelicht
Versgebakken pizza

Vegan en vegetarische catering

Zoek je naar catering? Dan wil je jezelf natuurlijk nergens meer zorgen over hoeven te maken. Lekker eten en drinken, goede kwaliteit, alles op tijd klaar en na afloop weer netjes opgeruimd. Dat is ook het hele pakket dat je regelt via Holie Pizza.

De hoofdrol hebben de versgebakken pizza’s. Ze zijn de basis voor de vegan en vegetarische catering van Holie pizza. Zelfgemaakt en met verassende seizoensgebonden recepten. Zo lekker dat ook de vleesfans er blij van worden. Bijvoorbeeld de “Aubergini Tahini” een pizza met shakshukasaus, geroosterde aubergines, aziatische tahinisaus en verse peterselie. Klinkt goed toch? Daar zal je het vlees niet in missen.

Maar Holie Pizza regelt natuurlijk meer. Ook lekkere bijgerechten, hapjes, drankjes servies, tafels, verlichting, een bar, bestek en glazen worden geregeld. Wat je maar wilt eigenlijk.

Vegan en vegetarische catering - Holie Pizza bijgerecht Uitgelicht
Vegan en vegetarische bijgerechten

Wat maakt catering duurzaam?

Veel mensen en bedrijven streven tegenwoordig duurzaamheid na. Ik vind het ook altijd een goed teken. Vaak is het resultaat van het streven naar duurzaamheid ook extra aandacht voor de kwaliteit. Dit onderwerp is ook super belangrijk voor de oprichters van Holie Pizza. Je merkt dat aan allerlei details:

  • In de gerechten wordt geen vlees of vis gebruikt.
  • Het menu is seizoengebonden.
  • Waar mogelijk worden locale ingrediënten gebruikt.
  • Geen plastic wegwerpservies.
  • Na afloop gaat een deel van de opbrengst naar Trees for All.

Zuid Holland

De thuisbasis van Holie Pizza is in Delft. De catering wordt dus vooral in Zuid Holland en eventueel net daarbuiten verzorgd. Laat daar nou net ook mijn werkgever zitten 🤔. Ik zal ze even een tip sturen!

Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen