Wil je een lekker smakelijk pastagerecht? Dan zit je goed met deze pasta met champignonroomsaus. Zelf maken was nog nooit zo makkelijk.
Naar het receptNet terug van een ski huttentocht in de Dolomieten in Italië had ik natuurlijk zin om ook zelf weer eens een lekker pastagerecht te koken. Toevallig had ik die dag ook nog een flink aantal andere klusjes te doen. Daardoor was er eigenlijk nauwelijks tijd was om te koken. Deze pasta met champignonroomsaus was een uitkomst. Je hoeft er niet heel veel ingrediënten voor te snijden. Het koken zelf duurt ongeveer een kwartier.
De champignonroomsaus vond ik op simply-delicious-food. Als pasta koos ik voor volkoren fusilli. Dat is van die pasta in de vorm van wokkels. De champignonsaus blijft daar lekker goed aan plakken. Volkorenpasta is gezonder dan normale pasta, wat ook niet onbelangrijk is.
Meer recepten
Vind je de pasta met champignonroomsaus lekker? Dan zoek je vast nog meer lekkere pastagerechten. Kijk in dat geval ook eens op de pagina met alle vegetarische hoofdgerechten.