Home » Nieuws » Pinocello: Limoncello met infusie van groenspar

Koreman’s, de grootste craft cello-producent van Nederland, lanceert een speciale winter-editie, de Pinocello. Deze limoncello is subtiel doordrenkt met infusie van groenspar-naalden, en is daarmee de perfecte verrassing op een feestelijke kersttafel.

De unieke smaak van pinochello

Koreman’s Pinocello is geïnspireerd op de schoonheid en de geur van kerstbomen. Het groenspar-extract voegt namelijk een unieke geur en smaak toe aan de limoncello, die werd uitgeroepen tot beste van de wereld. Zo ruik en proef je een bijzondere mix van houtachtige en kruidige aroma’s, gecombineerd met een zoete, citrusachtige smaak – afkomstig van de naalden van de groenspar.

Duurzaamheid in een fles

Koreman’s Pinocello is niet alleen uniek, het heeft ook een duurzaam tintje: “Veel kerstbomen moeten jaren groeien en dan worden ze na één kerst al weggegooid. Dat vonden we zonde,” leggen Frank en Thom Koreman – eigenaren van Koreman’s – uit. De broers gingen op zoek naar de beste, jonge takken van de groenspar, en die vonden ze dichtbij huis: in hun ‘eigen’ Brabantse landschap.

Pinocello met 10% korting

De Pinocello wordt met de hand gemaakt, met uitsluitend biologische ingrediënten. Er zijn dan ook maar 2.000 flessen van beschikbaar. Deze X-tremely limited edition is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde slijters, delicatessenzaken en via de webshop van Koreman’s.

Wil je deze lekkere Pinochello, of een van de andere Liomnchello’s kopen? Gebruik deze link of gebruik de code EETMAN in de Koreman’s webshop voor een mooie 10% korting.

Pinocello Koreman's 800x800
Pinocello van Koreman’s

Over Koreman’s

Koreman’s is opgericht door de broers Frank en Thom Koreman. Wat begon als een hobbyproject aan de keukentafel groeide uit tot een internationaal bekroond merk. Ontstaan uit een passie voor bijzondere smaken en het vieren van het leven, produceren zij premium likeuren op basis van uitsluitend biologische ingrediënten. De limoncello van Koreman’s werd in 2021 tot beste Limoncello ter wereld bekroond.

Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen