Heerlijk voor met kerstmis, maar ook gewoon heerlijk de rest van het jaar. Deze mini banketstaafjes met amandelspijs zijn makkelijk om te maken en super lekker. Een simpel recept dat je zeker moet proberen.
Naar het receptMet Sinterklaas en met Kerstmis kan je er niet omheen. De banketstaven en banketkransen liggen overal in de winkel. De rest van het jaar zijn ze nauwelijks te koop. Voortaan is dat geen probleem meer. Met dit banketstaaf recept maak je op een makkelijke manier zelf kleine banketstaafjes. Gewoon met met bladerdeeg en amandelspijs. Per stuk zijn ze perfect voor één persoon. Hartstikke leuk dus als aanvulling op de broodjes voor je ontbijt, brunch of lunch.
Veel ingrediënten heb je niet nodig en er zijn ook geen moeilijke stappen in het recept. Dat maakt het ook leuk om deze amandelstaafjes samen met je kinderen te maken. Ik weet zeker dat ze je met veel plezier helpen.
Banketstaaf met minder ingrediënten maken?
Wil je het jezelf makkelijk maken, of gewoon geld besparen? Je kan deze banketstaaf ook met minder of met goedkopere ingrediënten maken. Gebruik dan bijvoorbeeld normaal bladerdeeg in plaats van roomboter bladerdeeg. Of laat de citroen, de poedersuiker en de garneer amandelen weg. Het resultaat zal nog steeds een lekkere mini banketstaaf zijn.
Meer snackrecepten
Vind je dit recept om zelf banketstaafjes te maken leuk? Op eetman vind je nog veel meer lekkere snacks. Bijvoorbeeld deze mini appeltaartjes met spijs, die zijn ook heerlijk.