Met deze portobello met noten zet je een lekker en luxe bijgerecht op tafel. Een mooie combinatie van noten, groenten en portobello’s.
Naar het receptZoek je een lekker en beetje luxe bijgerecht? Dan is deze portobello met noten perfect. De vulling van de portobello’s bestaat onder andere uit taugé, gemengde noten, een sjalotje, salade ui en een rood pepertje. Een hele lekkere combinatie en het resultaat ziet er ook nog eens feestelijk uit op je bord.
Een portobello is eigenlijk een hele grote kastanjechampignon. De hoed van de portobello is perfect als basis voor een mooi bijgerecht. Vul hem met iets lekkers en dan kan je hem in de oven of op de barbecue bereiden. Voor dit recept bedacht ik me dat een vulling met noten wel eens erg lekker kon zijn. Gelukkig was het dat ook, met dit recept als resultaat.
Ik maakte deze portobello’s een keer als bijgerecht bij een salade, maar ook wel bij paddestoelen-risotto, ravioli en haricot verts. Eigenlijk is de portobello in heel veel combinaties lekker. Als variatietip kan je ook nog wat pindasaus door de vulling van de portobello’s scheppen, voordat je ze in de oven doet.
Meer recepten
Vind je de portobello met noten lekker? Dan ben je vast benieuwd naar de andere bijgerechten op Eetman.nl. Kijk dus ook eens op de pagina met alle vegetarische bijgerechten.