Met dit recept, maak je een bijzonder lekker hoofdgerecht: portobello met roomkaas, haricots verts en risotto. En het ziet er ook nog eens mooi uit. Wat wil je nog meer!
Naar het receptJe kent vast wel portobello’s, van die uit de kluiten gewassen mega-champignons. Ze zijn een hele goede start voor een vegetarische maaltijd. De biefstuk onder de champignons las ik ooit ergens. Later las ik datzelfde over oesterzwammen. Wat moet je nu nog geloven? In ieder geval zijn ze lekker en vooral makkelijk te vullen met lekkere dingen voor extra smaak.
Haricots verts
Haricots verts zijn een soort chique versie van de sperzieboon. Vroeger geoogst en daardoor dunner. Ook zijn ze iets zoeter en minder knapperig. Je raadt het al: je kunt er dus ook voor de afwisseling sperziebonen bij doen. Ook dat heb ik weleens geprobeerd. Je mag zelf kiezen.
Meer recepten
Vind je deze portobello met roomkaas, haricots verts en risotto lekker? Zoek je nog meer lekkere recepten? Je vindt ze op de pagina met vegetarische hoofdgerechten. Of verzin zelf een vegetarisch recept. Bijvoorbeeld met een van de tips voor lekker vegetarisch koken.