Home » Nieuws » RestauPlant. Dé vegan en vegetarische restaurantgids!

Zoeken naar een fijn vegetarisch of vegan restaurant kan soms best lastig zijn. In de honderden resultaten van Google vind je vaak door de bomen het bos niet meer. Restaurantgids RestauPlant lost dat probleem voor je op, daar vind je het perfecte restaurant in no-time!

Stel bijvoorbeeld je wilt lekker eten in Amsterdam en je zoekt op Google naar een vegetarisch restaurant in Amsterdam. Dat is helaas meestal het begin van een chaotische en frustrerende reeks klikken door de enorme aantallen resultaten. Overal moet je even op doorklikken, op zoek naar de menukaart. Dan zoek je nog een keer om te zien of de recensies goed zijn. Zo blijf je bezig en ben je vaak enorm lang bezig voor je een keuze hebt gemaakt.

Dat moet handiger kunnen toch?

Restaurants vinden op RestauPlant

Zeker voor vegetarische of vegan restaurants is RestauPlant een veel handigere plek om te zoeken. Op één overzichtelijke pagina vind je de vegan en vegetarische restaurants die voor jou geschikt zijn. Met daarbij meteen duidelijk hoeveel vegan, vegetarische en overige gerechten op de kaart staan. Zo weet je meteen ook of je vleesetende vrienden er genoeg keuze hebben.

Het fijnste is dat alles dat je wilt weten er heel netjes bij vermeld staat. Je ziet in één oogopslag allemaal handige extra informatie:

  • De prijsklasse
  • De menukaart
  • De soort keuken (Aziatisch, Biologisch, etc.)
  • Reviews

Omdat die reviews door andere vegans of vegetariërs geschreven zijn, zijn ze natuurlijk veel relevanter. Het gaat er jou natuurlijk niet om of ze de biefstuk goed kunnen bakken.

Het is allemaal erg overzichtelijk en je hoeft er niet steeds de pagina voor te verlaten. Heel fijn, je moet het echt even gaan bekijken!

RestauPlant - mensen Uitgelicht

Handige lijstjes

Wat ik trouwens ook leuk vind zijn de vele handige lijstjes die je vindt op RestauPlant. Bijvoorbeeld “de meest romantische restaurants”, “verborgen juweeltjes”, “restaurants met een mooi uitzicht”. Hartstikke leuk toch, ik krijg al meteen zin om te reserveren.

Steeds meer steden

Op dit moment zijn op de zoekpagina vooral veel restaurants in Amsterdam te vinden. Maar RestauPlant is inmiddels ook uitgebreid naar Utrecht en, fijn voor mij, Rotterdam. Zo zullen er in de toekomst vast nog veel meer steden bij komen. Vegan en vegetarisch eten wordt ten slotte steeds populairder.

Nieuwsgierig geworden?

Ga gewoon eens kijken hoe netjes en overzichtelijk je alle restaurants kan vinden. Maak meteen een profiel aan, dan wordt je voortaan automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste hotspots!

RestauPlant logo

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen