Hou je ook zo van speculaas? Dan zal je deze speculaasbrokken met pecannoten zeker lekker vinden. Met dit recept maak je ze makkelijk zelf.
Naar het receptElk jaar rond het sinterklaasfeest liggen ze volop in de winkels: van die lekkere dikke speculaasbrokken. Ik vind ze heerlijk en kan ze het hele jaar wel eten. Gelukkig zijn ze heel makkelijk zelf te bakken. Kijk maar naar het korte lijstje met ingrediënten. Alles mengen, een beetje kneden, uitrollen en het kan de oven in. Dat moet wel lukken toch?
Pecannoten
Koek en noten zijn een hele goede combinatie. Door het deeg van deze speculaasbrokken mengde ik een van mijn favoriete noten: de pecannoot. De beetje zoete smaak van de gebrande noten past perfect bij de speculaas. Een deel van de noten meng ik door het deeg, de rest duw ik in de bovenkant. Gewoon omdat het er zo mooi uitziet 🤩.
Meer bakrecepten
Vind je deze speculaasbrokken met pecannoten lekker? Kijk dan ook eens op de pagina met alle bakrecepten. Bijvoorbeeld voor het recept van ouderwetse zachte pepernoten.