Dit is nog eens een makkelijk gerecht. Een lekkere tagliatelle met tomaat en feta. Na 10 minuten staan de tomaat, ui en feta al in de oven. Daarna hoef je alleen nog maar even de pasta te koken. Perfect voor een drukke door de weekse dag.
Naar het receptVan mijn zus krijg ik af en toe recepten voor vegetarische gerechten waarover ze erg enthousiast is. Deze keer kreeg ik als tip om pasta met tomaat en feta uit de oven te maken. Een kwartiertje Googelen verder was wel duidelijk dat ze niet de enige fan is. Gebakken feta pasta is blijkbaar zelfs een tijdje trendy geweest op Tik Tok. Ik heb het gemist, maar kijk daar dan ook vooral naar fotografie-filmpjes.
In ieder geval, het recept leek mij ook lekker en met een paar kleine aanpassingen heb ik het dus ook gemaakt. Hieronder zie je het resultaat. Een pasta met weinig ingrediënten die echt super makkelijk te maken is.
Meer recepten
Vind je dit tagliatelle recept lekker? Dan ben je vast ook benieuwd naar de andere pastagerechten op Eetman. Je vindt ze op de pagina met alle vegetarische hoofdgerechten.
Hoi Joost, als 50-plusser heb ik dit ook ‘gemist’. Of ik dit erg vind… nee hoor, ik mis vast veel meer… vooral een boel flauwekul! 😉 Wel heb ik er al veel over gehoord en gelezen! Misschien toch ook een keertje proberen dan maar! Groet Nicolet
Ik kreeg het recept ook via via. Maar: het is zo makkelijk dat er weinig reden is om het niet te proberen