Dit is het recept voor gevulde portobello met parmezaanse kaas. Een heel lekker voor- of bijgerecht. Perfect voor een feestelijke maaltijd, de feestdagen, of gewoon als je zin hebt in iets bijzonders.
Naar het receptVoor als je het niet weet: portobello’s zijn een soort grote kastanjechampignons. De hoed van de paddestoel is door de omvang en de stevigheid heel geschikt om te vullen met allerlei lekkers. Daardoor is de portobello ook een leuke vleesvervanger.
In dit recept vulde ik de portobello’s met groenten zoals paprika en ui, maar ook met kruiden, knoflook en crème fraîche. Daar bovenop deed ik parmezaanse kaas om het te gratineren.
Deze gevulde portobello’s zijn bijvoorbeeld lekker bij verse ravioli met kaas en tomaat, of een lekkere salade.
Meer recepten
Vind je de gevulde portobello met Parmezaanse kaas lekker? Dan ben je vast wel benieuwd naar andere lekkere bijgerechten zoals de portobello hamburgers. Je vindt ze allemaal op de pagina met vegetarische bijgerechten.

[…] Gevulde portobello met parmezaanse kaas […]
[…] Gevulde portobello met parmezaanse kaas […]