Met dit recept voor penne met paprika en rode pesto maak je deze heerlijke pasta. Pistachenoten en parmezaanse kaas maken hem helemaal af.
Naar het receptVan een lekker pastagerecht worden we bij mij thuis altijd wel blij. Maar dan moet er wel een beetje gevarieerd worden met de vulling. Gelukkig is die in dit recept extra lekker!
Voor deze pasta gebruikte ik allemaal lekkere ingrediënten: pistachenoten, puntpaprika’s, oranje paprika, cherry tomaten en rode ui. Voor de smaak worden ze in de oven geroosterd. Lekkere Parmezaanse kaas en rode pesto maakt het geheel helemaal perfect.
Naar de ongeroosterde pistachenoten moest ik wel even zoeken in de winkel. Ik vond ze uiteindelijk bij de bakspullen. Je moet het maar weten 😁. Kan je ze toch niet vinden: koop 100 gram ongepelde noten en ga zelf aan de slag.
Voor dit gerecht mocht de vijzel weer eens uit de kast, had ik die ten minste ook niet voor niets gekocht. Het resultaat zijn lekkere en gezonde penne met geroosterde groenten, rode pesto en pistachenoten.
Meer recepten
Vind je deze Penne met paprika en rode pesto lekker? Zoek je nog meer lekkere pastagerechten? Je vindt ze op de pagina met vegetarische hoofdgerechten. Of verzin zelf een vegetarisch recept. Bijvoorbeeld met een van de tips voor lekker vegetarisch koken.
vandaag gemaakt met snijbonen in plaats van sugarsnaps…. HEERLIJK!! Enne… goede combi met de wijnen van MijnWijn.eu 😉
[…] Penne met geroosterde lentegroenten en pistachepesto […]