Een heerlijk recept gemaakt met rode bieten tortilla’s en een vulling van rode biet, ui, ei, ijsbergsla en heel veel kerriepoeder. Hartstikke gezond en snel gemaakt. Niet voor niets zijn deze rode bieten wraps met ei en sla in no-time een van de favoriete gerechten van mijn gezin geworden.
Naar het receptRode bieten tortilla’s
Voor deze wraps gebruikte ik groente tortilla’s, waarin rode biet verwerkt zit. Stiekem eet je op die manier net wat meer groenten. Bovendien zitten er relatief veel vezels en eiwit in. Mooi meegenomen dus. Inmiddels zijn er best wel veel soorten tortilla met rode biet te koop. Ik zag met kort zoeken deze soorten van Knorr en No Fairytales.
Ik moet toegeven dat ik de eerste keer dat ik deze paarse tortilla’s zag, wel even twijfelde of dat lekker zou zijn. Nou ik kan je gerust stellen: ze smaken prima. Ik besloot zelfs extra rode biet in de vulling te doen er een lekkere frisse wrap van te maken. Samen met ui, ei, ijsbergsla en kerriepoeder is het een super lekkere combinatie.
Meer recepten
Vind je deze wrap met rode biet, sla en ei lekker? Je vind nog meer tortilla recepten op de pagina met alle vegetarische hoofdgerechten op eetman.nl. Bijvoorbeeld deze Chilaquiles ovenschotel met salsa saus en bonen.
