Vandaag heb ik een top recept voor je: deze spinazie selderij roerbakschotel met zilvervliesrijst maak je met weinig moeite, is heel gezond en zit vol vezels.
Naar het receptVroeger hield ik niet zo van spinazie. Daar was een goede reden voor: mijn moeder maakte altijd ‘spinazie ala creme‘ uit het diepvriesvak. Samen met de gekookte aardappelen, een bal gehakt en wat jus werd het een beetje een smurrie. Niets voor mij, maar ik was de enige die daar zo over dacht, want we aten het vaak.
Tegenwoordig vind ik spinazie best wel weer lekker. Maar dan wel vers en als roerbakschotel, of verstopt in een lasagna of zo. Dit recept is daar een voorbeeld van: niet veel werk en toch heel lekker.
Meer hoofdgerechten
Vind je de Spinazie selderij roerbakschotel met zilvervliesrijst lekker? Zoek je nog meer lekkere recepten? Je vind ze op de pagina met vegetarische hoofdgerechten. Of verzin zelf een vegetarisch recept. Bijvoorbeeld met een van de tips voor lekker vegetarisch koken.