Deze roergebakken spitskool is een recept dat ik regelmatig maak. Spitskool roerbakken met ei en rijst is een klein klusje, terwijl het resultaat elke keer weer heerlijk is.
Naar het receptWat groente snijden, rijst koken, alles bakken met wat eieren erdoor, dat zal iedereen wel lukken. Alles is makkelijk aan dit recept. Eigenlijk denk ik dan ook dat iedereen deze gebakken spitskool een keer moet proberen!
Spitskool at ik eigenlijk bijna nooit. Maar op een dag had ik bijna een hele kool over. Dat was nadat ik een keer een recept maakte, waar maar een heel klein beetje kool in moest. Weggooien vind ik altijd zonde. Met wat recepten van Smulweb gecombineerd had ik gelukkig al snel iets lekkers bedacht. Deze roergebakken spitskool dus.
Het was niet veel werk om de spitskool te maken en we vonden het toch super lekker. Echt een positieve verassing. We aten er witte rijst en een beetje chilisaus bij, wat denk ik ook de lekkerste combinatie is.
Meer recepten
Vind je de spitskool met ei en rijst lekker? Dan zoek je vast nog meer lekkere recepten? Je vindt ze op de pagina met vegetarische hoofdgerechten. Of verzin zelf een vegetarisch recept. Bijvoorbeeld met een van de tips voor lekker vegetarisch koken.
Hoi Joost, ik ben dol op spitskool uit de wok, eet er dan ook graag een (gekookt) eitje bij én satésaus! Mmmm!!
Dat klinkt ook heel lekker. Hoewel er natuurlijk ook al ei in zit.
Beste Joost, ik heb dit recept voor ons gezin gekookt en met veel succes. Inmiddels is het een van onze favoriete maaltijden en vegetarisch bovendien waar zelfs onze pubers (15 en 12) van smikkelen. Vooral met een koud biertje, lekkere pindasaus en kroepoek is het een feest. Enorm bedankt hiervoor en vooral doorgaan!
Dank je wel Henk, dat is heel leuk om te horen. Bedankt voor de top; met pindasaus, kroepoek en bier erbij is alles natuurlijk lekkerder .
Mega lekker!
Dank je. Ik maak het ook graag.
Dit is een blijvertje voor ons. Heerlijk!
Dat vind ik leuk! Bij mij in huis wordt hij ook regelmatig gemaakt.