Zoek je een heerlijk en mooi voorgerecht? Dan is deze carpaccio van rode biet en perzik helemaal perfect. Samen met de rucola, pijnboompitten en geitenkaas met honing is het een heerlijk voorgerecht. Dat ziet er prachtig uit toch? Dit gerecht kan zo op tafel met kerstmis.
Naar het receptHet oog wil ook wat, dus besteedde ik wat extra aandacht aan het uiterlijk voor dit voorgerecht. De basis is gewoon een lekkere salade vol met mooie kleuren. Door de bieten en perziken dun te snijden en als een carpaccio neer te leggen ziet het resultaat er meteen bijzonder uit. Een perfect voorgerecht voor een feestelijk diner thuis.
Het oorspronkelijke gerecht kwam overigens van leukerecepten.nl. Ik heb het naar eigen smaak aangepast, maar wellicht wil je dat recept ook een keer proberen.
Meer recepten
Vind je deze carpaccio van rode biet en perzik lekker? Dan ben je vast ook benieuwd naar de andere recepten op Eetman. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina met alle vegetarische voorgerechten.
[…] Carpaccio van rode biet met perzik, rucola en geitenkaas […]