Een heerlijk broodje voor de lunch met lekker veel groene pesto, in de Airfryer gegrilde paprika, cherrytomaatjes en ook nog eens geraspte oude kaas erover. Deze toast met pesto, tomaat en paprika ga je zeker lekker vinden.
Naar het receptNatuurlijk vind ik dit een erg lekker broodje voor de lunch. Toast van goed brood, nog warme gegrilde tomaat en paprika, oude kaas, groene pesto. Allemaal favorieten van mij met smaken die goed bij elkaar passen. Maar er is nog een reden waarom het een van mijn favorieten is: het is erg makkelijk te maken. Je kan toch niet uren koken alleen voor je lunch toch? Alle stappen zijn makkelijk te doen en je bent na ongeveer 20 minuten klaar. Ideaal!
Het lekkerste wordt alles natuurlijk met goede ingrediënten. Koop bijvoorbeeld mooie rijpe cherrytomaatjes, goede kwaliteit pesto en lekker stevig meergranenbrood. Voor een normaal groot brood halveer je de plakken, maar leuker is een wat kleiner brood. Bijvoorbeeld dit kampioentje van Albert Heijn.
Tomaat en paprika in de Airfryer
De tomaat en paprika gaan voor dit recept 10 minuten in de Airfryer. Zo worden ze mooi zacht en zoet, met een heel klein beetje zwart aan de randjes. De Airfryer is er ideaal voor omdat hij snel opwarmt. Je kan eventueel ook een gewone oven gebruiken. Zet de temperatuur dan ongeveer 20 graden warmer en bak ze iets langer.
Meer recepten
Vind je deze broodjes met pesto, tomaat en paprika lekker? Dan ben je vast ook benieuwd naar de andere lekkere broodjes op Eetman.nl. Kijk daarvoor op de pagina met alle recepten voor ontbijt en lunch. Bijvoorbeeld dit desembrood met eiersalade en groenten.