Wil jij ook zulke grappige bladerdeegtaartjes met geitenkaas en champignons maken? Ik vind het een leuk recept omdat ze zo makkelijk te maken zijn. De taartjes zijn eigenlijk gewoon een lekkere vulling op een plakje bladerdeeg. Dan gaan ze nog even in de oven en klaar!
Naar het receptMet de vulling zit het bij dit recept ook wel goed. Lekkere gebakken champignons met ui, geitenkaas, pijnboompitten en honing er over. Ook daarmee kan dus niet veel mis gaan. Kortom, een leuk, lekker en makkelijk voorgerecht. De credits voor het recept van de bladerdeegtaartjes met geitenkaas gaan naar boodschappen.nl, waar ik het heb gevonden.
Geitenkaas bolletjes
Ik weet niet of ze het overal verkopen, maar ik kocht bij de Albert Heijn “salade bolletjes” geitenkaas. Dat was wel heel makkelijk om ook mooie brokjes kaas op de bladerdeegtaartjes te leggen. Gemak dient de mens 😉. Natuurlijk kan je ook gewone geitenkaas kopen. Dat smaakt hetzelfde.
Meer voorgerechten
Vind je de bladerdeegtaartjes met geitenkaas en champignons lekker? Dan vind je de volgende gerechten waarschijnlijk ook lekker:
Of kijk op de verzamelpagina met alle vegetarische voorgerechten.