Heb je een etentje en wil je een restaurant waardig dessert op tafel zetten? En wil je ook dat het weinig moeite kost? Dan is dit bosvruchten sorbetijs met gemengd fruit en slagroom een perfect idee.
Naar het receptHet handige van dit recept is dat het allemaal kant en klaar te kopen en redelijk houdbare ingrediënten heeft. Perfect voor een etentje dat je even van te voren wil voorbereiden. Bijvoorbeeld voor met de feestdagen als het extreem druk is in de winkels.
Ook het bereiden is niet veel meer dan zorgvuldig, in de juiste volgorde de borden netjes opmaken. Het resultaat is dus dat je lekker veel tijd met je gasten kan doorbrengen.
Eigenlijk was voor mij het moeilijkste om de nieuwe reusachtige Albert Heijn in Delft te verkennen, op zoek naar alle ingrediënten. Maar daar ga ik vast snel aan wennen.
N.b. wil je wel veel zelf doen, dan maak je met deze recepten zelf sorbetijs en aardbeiensaus. Koop dan meteen verse rode vruchten en klop zelf de slagroom. Trek er dan wel wat meer tijd voor uit 😁.
Meer desserts
Vind je het Bosvruchten sorbetijs met gemengd fruit en slagroom lekker? Zoek je nog een lekker dessert? Je vind ze op de pagina met vegetarische nagerechten. Bijvoorbeeld warme kersen met kaneeltoast.