Home » Nieuws » Chocolade bezorgd

Ben je op zoek naar een lekker cadeau voor een vriend, familie, een zakenrelatie, of nog beter, voor jezelf? Bij Chocolade bezorgd kan je de mooiste en lekkerste bonbons bestellen. Dat is nog eens makkelijk!

Wie is er eigenlijk geen fan van chocoladebonbons? Chocolade zelf is al één van de lekkerste dingen die er bestaan! Chocoladebonbons, met hun lekkere vulling, zijn al helemaal niet te weerstaan. Extra fijn dus dat je via Chocolade bezorgd de allerlekkerste chocoladebonbons gewoon bij jezelf een ander kan laten bezorgen!

Een beetje chocolade fan herkent dit vast wel: is er chocolade in huis, dan kan je niet nalaten om er van te eten. En dan kort daarna zie je dat je alles alweer op hebt gegeten. Chocola is eigenlijk gewoon te verleidelijk.

Als chocolade al lekker is, dan zijn bonbons de overtreffende trap. Elke chocoladebonbon is weer een verassing, met net een andere vulling en net een andere smaak. Met bonbons heb je zoveel extra keuze. Er is altijd wel een soort die je verrukkelijk vindt.

Chocolade bezorgd

Chocolade bezorgd is de Hoogeveense webshop van chocolade specialist Jan-Jaap Plaizier. Daar maken ze de chocoladebonbons met de hand en vullen ze de bonbons met de beste en lekkerste ingrediënten. Tenslotte worden ze zelfs met de hand beschilderd. Je moet echt even hun website bezoeken om alle mooie soorten te bekijken.

Wil je bonbons bestellen voor jezelf of als cadeau? De Chocolade bezorgd webshop maak het je makkelijk. Je kiest er precies uit welke smaken je wilt. Die worden dan in een mooie verpakking razendsnel bezorgd.

Duurzame chocolade

Voor de bonbons van Chocolade bezorgd wordt chocolade van het Belgische Callebaut gebruikt. Dat is een van de oudste cacaoroosterijen in België.

De chocolade van Callebaut wordt gemaakt van 100% duurzame cacao en is UTZ gecertificeerd. UTZ is een programma en keurmerk voor tropische landbouwproducten gericht op professionele, sociale en milieuvriendelijke productie en inkoop. Dat is toch een fijn idee als je van je chocolade zit te genieten.

Chocolade bezorgd vierkant
Bonbons van Chocolade bezorgd

Vegan bonbons

Wat ik ook leuk vind: inmiddels heeft Chocolade bezorgd ook vijf lekkere vegan bonbons in het assortiment. Die zijn er in de volgende lekkere smaken:

  • Mango passievrucht
  • Pinda
  • Koffie
  • Kers rode peper
  • Kokos basilicum

Maakt het je niet uit of het vegan is, dan heb je zelfs keuze uit meer dan 30 soorten. Dat wordt nog keuzestress!

Getagd in:

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen