Home » Nieuws » HappyTruffel. Chocolade waar je vrolijk van wordt

Ken je dat? Er komt een verjaardag of feestdag aan. Je zoekt een leuk cadeau, maar je weet niet precies wat. Dat klinkt vast herkenbaar? Ik heb een perfect cadeau idee voor je: de vrolijk gekleurde chocoladetruffels van HappyTruffel. Daar maak je vast iemand gelukkig mee 😁!

Cadeaus bedenken is soms een uitdaging. Ik heb net weer een lijstje met wensen zitten maken voor de jaarlijkse surprises. Alles dat niet te duur is, had ik al gekocht. Cadeaus voor anderen bedenken vind ik ook altijd spannend. Hoe weet je nou wat iemand leuk vindt?

Iedereen lust chocolade

Smaken verschillen, hoewel? Ik weet waar bijna iedereen wel blij van wordt: chocolade! Niet voor niets zijn deze dagen de chocoladeletters en andere Sinterklaas chocolade niet aan te slepen. Lekker maar ook een beetje saai. Dat denken ook de oprichters van HappyTruffel. Ze willen meer kleur geven aan de chocoladewereld, met bijzondere en vrolijk gekleurde chocolade.

HappyTruffel - chocoladetruffels 1
Chocoladetruffels van HappyTruffel

HappyTruffel

Je herkent de chocolade van HappyTruffel meteen aan de te gekke kleuren. Vooral de chocoladetruffels zien er extreem vrolijk uit. Daar word ik echt blij van. Gelukkig zijn ze ook gewoon van goede kwaliteit:

  • “Handmade with love” zeggen ze bij HappyTruffel. Ambachtelijk bereid door de allerbeste chocolatiers.
  • Gemaakt van UTZ gecertificeerde chocolade. Dat is chocolade afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade.

Wist je dat je van chocola ook echt gelukkig wordt? In chocola zitten stoffen waardoor je lichaam endorfine aanmaakt. Een stofje waarvan je jezelf gelukkig voelt. Maar je wordt natuurlijk vooral gelukkig door de heerlijke smaak. De chocolade die smelt in je mond. Dat laatste is volgens mij nog de belangrijkste reden.

HappyTruffel cadeau doen?

Wil je ook een cadeau geven waar jij en de ontvanger echt gelukkig van worden? De vrolijk gekleurde chocoladetruffels bestel je gewoon op de website van HappyTruffel. Daar vind je ook de mooi versierde chocoladeletters, kerstkransen, kerstbomen en nog veel meer. Perfect ook als sinterklaascadeau of kerstcadeau.

HappyTruffel - chocoladeletter vierkant
HappyTruffel chocoladeletter

Recepten met chocola

Het zal je wel duidelijk zijn: ik hou van chocolade. Er staan dan ook heel wat lekkere recepten op Eetman waarin chocolade een hoofdrol heeft. Om maar even een paar van mijn grote favorieten te noemen:

HappyTruffel Kerst chocolade vierkant
Kerst chocolade

Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen.

Over de auteur

Joost

Hou jij van koken? Ik wel! Maar ook van foto's maken en verhalen schrijven. Eetman.nl staat vol met lekkere vegetarische recepten. Het is mijn uit de hand gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is. Voor iedereen die soms, zoals ik, of altijd vegetarisch wil koken.

Toon alle artikelen